Talentpris på 10.000 kr. til vinderen af Distrikt 12 dressur Distriktsmesterskab 2019 sponseret af AVEVE for U25 fra Nis Valdemar Hansens mindefond.

Det er med stor glæde at Distrikt 12 kan fortælle, at Nis Valdemars Hansens mindefond har besluttet at vinderen af U25 individuelt distriktsmesterskab 2019, tildeles Nis Valdemars Hansens Mindefonds talentpris på 10.000 kr.

Distrikt 12 Distriktsmesterskaber 2019 sponseret af AVEVE individuelt og for hold i både spring og dressur for ponyer og heste afvikles på Vilhelmsborg fra torsdag d. 5. september til søndag den 8. september. Dressurkonkurrencerne afvikles på AVEVE dressurarenaen på den skønne gårdsplads.

Første afdeling af U25 Distriktsmesterskabet afvikles fredag aften i LA2 og anden afgørende afdeling rides i LA4 lørdag eftermiddag. Vinderen er den ekvipage med højeste samlede score fra begge afdelinger.

Nis Valdemar har doneret mere end en million til mindefonden, og det er fondens formål at støtte talentudviklingen i ridesporten, fortrinsvis lokalt.