Dansk Ride Forbund hjemmeside – Breddeaktiviteter – Hold

Dansk Ride Forbund Breddeaktivitets udvalg

Dansk Ride Forbund Breddekonsulenter

Leje af  D12´s ponygames udstyr

 

HUSK at sidste tilmelding til Elevskole Cup 2019-2020 er d. 27 september 2019 kl. 12:00

Tilmeldings link finder du her: https://www.rideforbund.dk/Ridesport/Discipliner/Breddeaktiviteter/Elevskole%20Cup/Tilmelding.aspx

Info og propositioner finder du her: https://www.rideforbund.dk/Ridesport/Discipliner/Breddeaktiviteter/Elevskole%20Cup.aspx 

 

Vi søger klubber til det nye Bredde projekt!!!

Kære Rideklub

På vegne af Dansk Ride Forbunds Breddeaktivitetsudvalg fremsendes hermed nedenstående.

 

Har I brug for variation i den daglige undervisning i elevskolen, nye stævneformer og nye medlemmer? Har I 3-4 voksne medlemmer, der har tid og lyst til at gøre noget for elevrytterne og de ryttere, der kunne tænke sig at prøve noget nyt, hvor der er fokus på samarbejde med hesten og de andre ryttere?
Så har Dansk Ride Forbunds Breddeaktivitetsudvalget et tilbud til jer.

Vi kommer i klubben 2-3 gange og arbejder med ponygames og parkour. I sætter opslag op i klubben, opfordrer jeres ryttere til at deltage og inviterer naboklubberne og ryttere i omegnen. De behøver ikke være medlem af DRF.
Vi medbringer materiel, som I kan låne og arbejde med i undervisningen. I arbejder videre med aktiviteterne nogle uger og så arrangerer vi et stævne med aktiviteter, hvor alle kan være med. Vi udvælger klasserne, så de passer til jeres ryttere og laver gerne klasser/lege, hvor forældre og søskende kan være med.
Vi medbringer rosetter til alle og dømmer. Klubben skaffer hjælpere og personer, der vil lære mere om aktiviteterne og at dømme. Det behøver ikke at være hestekyndige, gerne forældre. Klubben holder cafeteriet åbent.

Vi laver en plakat med indbydelsen, hvor tid og sted for træning i klubben kan indsættes. Den skal klubben dele på det lokale netværk og hænge op i stalde og forretninger i lokalområdet, så andre ryttere bliver opmærksomme på arrangementet.

Lyder dette som noget for jeres klub, så udfyld dette link : https://da.surveymonkey.com/r/Det-nye-Bredde-projekt

På vegne af Dansk Ride Forbunds Breddeaktivitetsudvalg

Med venlig hilsen

Maibritt Viffeldt

 

Koordinator

Dansk Ride Forbund

+45 4326 2824 · www.rideforbund.dk
Idrættens Hus · Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

Pony-games-udstyr