Har i en klub-mail?

Alle som har et domæne navn til deres hjemmeside (eks. www.hypoghoprideklub.dk) , har også mulighed for at lave klub-mail som hedder ( eks. bestyrelsen@hypoghoprideklub.dk ).

Disse mailadresser kan oprettes som videresend adresser, så flere personer kan modtage mails i deres egen privat-mail. De fleste webhost/hjemmesider har det indbygget i deres systemer eller som en tilkøbs ting.

I D12 har ca.27 ud af 45 klubber en eller fler af disse klub-mail-adresser.

Fordelen ved disse mailadresser, er at når man skifter ud i bestyrelsen. Så er det kun i jeres eget mail-system at der skal rettet i hvem der får tilsendt mails. Mailadresserne som ligger på hjemmeside osv. de skal ikke rettet, så det er noget nemmere at holde tingene opdateret.
Det giver også større sikkerhed ved at flere modtager infomails, fra DRF, Distriktet osv.

Brug dette link til at oplyse om deres mail system i klubben: https://da.surveymonkey.com/r/Mail-kontakt-til-klubben